“PROJELER KAĞIT ÜZERİNDE KALMAMALI”

“PROJELER KAĞIT ÜZERİNDE KALMAMALI”

31 Ağustos 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilen 2021 Yılı Kalite Kurulu İzleme programına katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinde yürütülen kalite süreçlerine ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.
 
Toplantıya Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve kurul üyeleri ile üniversite kalite komisyonu ve senato üyeleri katıldı. Toplantıda bir sunum yapan Prof. Dr. İdris Demir, öncelikle Batman Üniversitesinin tarihi, akademik ve fiziki imkânları hakkında bilgilendirme yaptı. Batman Üniversitesinin kalite konusunda önemli çalışmalar yürüttüğünü anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin kalite komisyonları ve kalite politikaları hakkında açıklamalarda bulundu. Mevcut KİDR ve KGBR dikkate alınarak kurum tarafından gelişmeye açık yanlar ile ilgili yapılan çalışmalarda elde edilen sonuçlara dair değerlendirmeleri aktaran Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin kaliteye yönelik süreçlerinin aşamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.
 
“AMACIMIZ KALİTE KÜLTÜRÜNÜ BATMAN ÜNİVERSİTESİNİN TÜM BİRİMLERİNE YERLEŞTİRMEK”
 
Yapılan kalite çalışmalarının sonuca ulaşmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Yaptığımız tüm çalışmalar alanda hayat bulmalı. Projelerimizin kâğıt üzerinde kalmaması için yoğun bir gündemle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Batman Üniversitesinin tüm birimlerine kalite kültürünü yerleştirmek ve bunu kalıcı hale getirmek. Bu nedenle yapılan tüm çalışmalar bizim için çok kıymetli. “

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler