RAMAN-DER "EN AKTİF DERNEK OLACAĞIZ"

Ramanlılar Derneği ‘Kentin en faydalı aktif derneği olmayı hedefliyoruz’

Ramanlılar Derneği (Raman-Der) basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
 
Ziyade Et Lokantasında tertiplenen kahvaltıda yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırlayan Raman-Der yönetimi,  toplantıda dernek faaliyetleri, hedefleri ve projeleriyle ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirdi.
 
 
RAMAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ferzent Turan, "Batman da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından RAMAN-DER (Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) 10.06.2021 tarihinde resmi olarak kurulmuş olup, 15.12.2021 tarihinde Genel Kurula gidilmek suretiyle yeni yönetimi oluşturmuş olup, o tarihten beri ilgili alanlarda aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Başta Ramanlılar ve Batmanlı hemşerilerimiz olmak üzere dayanışma içerisinde birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edip, yardıma muhtaç aileleri tespit edip, gerekli yardımı ulaştırmak, eğitim, spor ve kültürel anlamdaki sosyal faaliyetlerde gençlerimizin yanında olmak ve her türlü sorunları ile ilgilenmek, belli başlı amaçlarımızdandır. Derneğimiz gerek lokali, gerek yönetimi ve üyeleri ile tüm bu faaliyetleri gerçekleştirebilecek potansiyele sahip, gerekse de bu projelerde çalışacak genç ve dinamik arkadaşlara günün her saati kapımızın açık olduğunu belirtmekten onur ve mutluluk duyarız.
 
RAMAN-DER bir dernekten çok daha fazlasını hedeflemekte. Sosyal projeler kapsamında kaybolmaya yüz tutan kardeşliğin, dostluğun, yardımlaşmanın ve dayanışmanın yeniden inşası, yardıma muhtaçların ve yardım yapmak isteyenlerin durağı şuuru ile hareket etmektedir" ifadelerini kullandı. (Veysel Çiftçi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler