RAMANLI BASINLA BİR ARAYA GELDİ
Milletvekili Serkan Ramanlı basın mensuplarıyla buluştu
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO Kristal Park tesislerinde basınla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hizmet için kaybedecek zamanlarının olmadığını ve çalışmak zorunda olduklarını belirten HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı “ Bizim ve Batmanımızın gündeminde ilk olarak işsizlik konusu var. Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, buraya dönük adımların atılması var. Organize Sanayi Bölgelerinin hayata geçirilmesi var. Gençlerimize fırsat eşitliğinin sağlanması için mücadele vermek var. Uyuşturucu ile mücadele, gündemimizin arasında olan konu. Kentleşme, şehirleşme, kentsel dönüşüm, yerinden dönüşüm gibi, bunlarla Batman’ın çehresini dönüştürebilmek var. Kentsel dönüşümle ilgili olarak bu konuda tecrübeli olan paydaşlarla görüşüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla da bu konuyu görüştük. Özellikle kentsel dönüşüme acil ihtiyaç duyan bazı mahallelerde bir müdahale edilmesini ve proje kapsamına alınması yönünde görüşmelerimiz oldu,” dedi.
“HERHANGİ BİR CAN KAYBIMIZ OLMADI”
Depremde zarar gören ağır hasarlı binalar ile ilgili soruya yanıt veren Milletvekili Ramanlı, “ yıkılması gereken binaların acilen yıkılması lazım. Hem tehlike arz ediyorlar hem de bağımlıların adeta yuvasına dönüşmüş bazıları. Mevzuat açısından, uygulama açısından ne engel varsa bira an önce ortadan kaldırılması lazım. Teknik ekipman, inşaat vs, bunlar aşılabilecek kolay işler. Bu deprem Türkiye’nin onlarca vilayetini etkiledi. Batman ve Diyarbakır gibi illeri kısmen etkiledi. Hatta Batman belki en az etkilenenler arasında. Elhamdülillah herhangi bir can kaybımız olmadı” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 02İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 03MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 04YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 05KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 07KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 08HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 09BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 10BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 11GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 12AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 13BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 14LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 15BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ




Henüz Yorum yok