RAMANLILAR KONGREYE GİTTİ

RAMANLILAR KONGREYE GİTTİ

Batman'da sivil toplum kuruluşları arasında faaliyet gösteren Ramanlılar Derneği yapılan genel kurul toplantısında tek liste ile kongreye gitti.
 
Saygı duruşu , istiklal marşı, dilek ve temennilerin ardından yapılan kongrede Ferzent Turan başkanlığa seçildi.  Kongre pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı. Kongreden sonra asil üyeler Ferzent Turan, Bülent Şimşek, Mehmet Şirin Turan, Zekeriya Bayman seçildi. Yedek üyelere ise İrfan Direk, Mahsum Keskin, Lokman Yel, Ergün Yıldız, Kenan Yıldız seçildi. Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine ise Hüseyin Oğuz, Bahattin Şimşek, Mehmet Ali Yağız seçilirken, Yedek Üyeliklere ise Muzaffer Orhan, Adnan Argun, Vedat Keskin seçildi. Ayrıca Raman Der yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Başkanlığa Ferzent Turan getirilirken, Başkan Yardımcısı Bülent Şimşek, Genel Sekreterliğe Mehmet Şirin Turan, Saymanlığa Mustafa Yel ve Üyeliğe Zekeriya Bayman getirildi.
 
 
Amaçlarının sosyal proje kapsamında  Ramanlılar başta olmak üzere tüm Batmanlılara hizmet etmek istediklerini belirten Ramanlılar yeni Dernek Başkanı Ferzent Turan, "Derneğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket edip sorunları çözüm bulma noktasında irade göstererek çalışma arkadaşlarım ile birlikte Ramanlılar ve Batmanlılara hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kapımız tüm Ramanlılar ve Batman halkına sonuna kadar açıktır. Duyarlı  hayırsever insanları sosyal projeler kapsamında yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler