Rektör Durmuş ‘İnfial yaratılmak isteniyor’

Rektör Durmuş ‘İnfial yaratılmak isteniyor’

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündem ile bölgede infial yaratacak şeyler yapılmak isteniyor. Tam da FETÖ taktiğiyle bunu uyguluyorlar” şeklinde konuştu.

Son günlerde kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş “Bizim Üniversitemizde tesettürle ilgili en ufak bir kaygı yok, en ufak bir tedirginlik yok, Batman Üniversitesi huzur üniversitesidir. Bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum. Kesinlikle gündemimizde böyle bir konu yok, bu art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündemdir. Bir yerden tetiğe basılmış, hak etmediğimiz suni bir gündem oluşturulmuştur. Batman bunu hak etmiyor. Üniversitemiz bunu hak etmiyor. Batman bunu hak etmediği gibi, bölgemiz de bunu hak etmiyor. Bölgede infial yaratacak bir şeyler yapılmak isteniyor. Bu bölgenin bu konulara hassasiyeti bilindiği için, sanki böyle bir şey varmış infiali yapılmak isteniyor. Bugüne kadar kılık kıyafet ile ilgili en ufak bir söylemimiz olmamışken, bu günden sonra neden olsun? Çok şükür öğrencilerimiz arasında hiçbir problem bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.

KURDUKLARI TEZGAH TERS DÖNECEK

Rektör açıklamanın devamında “ 11 aylık Rektörlüğüm boyunca öğrencilerimizin kıyafetlerinden tutunda yemeğine kadar her türlü desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin huzurları ve mutlulukları için azami gayret gösteriyoruz Öğrencilerimizin mutsuz olduğu konular varsa ve onları düzletmezsek, o zaman bize her türlü eleştiriyi yapsınlar. Eğitimin kalitesini yükseltmiyorsak o zaman bizi eleştirsinler. Öğrencilerimizle ilgili sosyal, kültürel etkinliklerimiz yoksa bizi eleştirsinler. Ama öyle olmayan bir şeyleri, suni gündem yaratarak ülkemizi germek istiyorlar. Şimdi bütün ulusal basında yanlış haberler Rektör böyle bir bildiri yaptı, var mı böyle bir bildiri yok. İslami İlimler Fakültesi Dekanının yazmış olduğu bir yazıya cevabi bir yazı var. Dekanın yazdığı yazı da yok basında. Büyük bir tezgahın içerisindeyiz. Yaradanım büyüktür, kurdukları tezgahı İnşallah tersine çevirir.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler