Saadet Partisi, gençlere birlikte!

Saadet Partisi, gençlere birlikte!

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri için seçim startını verdi. Önceki gün Babil Plaza yanındaki seçim koordinasyon merkezinin açılışını görkemli bir törenle yapan parti teşkilatı, ilk koordinasyon toplantısını İl Başkanı Muhammed Onat ve milletvekili adayları ile birlikte icra etti. Toplantıya gençlerin yoğun ilgisi vardı. SP 1. Sıra milletvekili adayı Faris Özdemir, toplantıda yapmış olduğu konuşmada “Saadet Partisi’nin özelde Batman ve genelde de ülke sathında toplum bazında ciddi bir teveccüh kazanmıştır.

Bizim çalışmalarımız, öncelikle gençlik teşkilatımız ve kadın kollarımız tarafından gerçekleştirilecektir. Fakat bununla birlikte eskilerin tabiri ile ‘dıl pîr nâbe’ deyişiyle, emektar kardeşlerimizin de gönüllerinin genç olduğunu biliyoruz.

Ramazan ayı dolayısıyla gündüz çalışmalarımız oruçlu olmamızdan dolayı aksamayacak, bilakis geceli gündüzlü çalışmalarımız için şevk verecektir. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza gruplar halinde toplumun kutuplaşması için değil, ihyâsı için çalışacağız.

Erken değil, baskın seçimden dolayı zamanımız kısıtlıdır.

16 yılın ardından siyaset sahnesine Saadet Partisi ile devam edeceğiz ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun da belirttiği gibi adaletsizliği, kutuplaşmayı, yolsuzlukları siyaseten yerle bir etmek için var gücümüzle çalışmak durumundayız. Bu konuda teşkilat mensuplarına güvenim tamdır.

17 yıldır iktidarda olan kimselerin, geldiğimiz noktada kolu kanadı kırılmış vaziyettedir ve şu anda varlığından, yükselişinden, toplum içinde kazanmış olduğu teveccühten dolayı Saadet Partisi, ülke bazında ciddi bir potansiyele sahiptir. Ayrıca iktidar partisinin de halihazırda çekindiği tek siyasi parti Saadet Partisi’dir. Allah’a şükürler olsun ki bizler, gittiğimiz her yerde güzelliklerle karşılaşıyoruz.

Hem şahsıma hem de Saadet Partisi’ne yoğun sevgi gösterilerine şahit oluyoruz. Toplumun da iktidar partisinin siyasi ve ekonomik söylemlerine itimadı kalmamıştır. Bu vesile ile hem iktidardan yana şikayetleri olan ve hem de ‘kararsız kesim’ diye tabir ettiğimiz kimselerin kalbine dokunacak tek parti Saadet Partisi’dir. Hem parti teşkilatının hem de Batman’daki milletvekili adaylarının toplum nazarında geçmişi tertemizdir.

1969 yılından beri Milli Görüş camiasına her türlü ihanet yapılmış fakat Milli Görüş geleneği ve Saadet Partisi, hiç kimseye ihaneti olmayan bir teşkilattır. Belli menfaatler karşılığında insanlarımız kandırılıp aldatılmıştır.

Bunun en büyük örneği, iktidar partisinin söylemleridir. Seçmen için seçimden evvel verilen birtakım vaatler, maddi destekler insanlar için çözüm de değildir, seçmenlerimiz de bu vaatlere kanacak durumda değillerdir. Tek çözüm, bu memlekete yapılacak olan ciddi ve köklü yatırımlardır. İnsanlarımızın üzerine 17 yıldır bir ölü toprağı saçılmış, fakat bugün bu çözülme sürecine girmiştir. Tohumun toprağı yarıp da filizlenmesi gibi, toprağı delerek küllerinden doğan bir Saadet Partisi var şimdi.” ifadelerini kullandı. Faris Özdemir’den sonra konuşma yapan SP 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız ise “Bu millete cansuyu verecek olan yalnızca Saadet Partisi’dir ve şükürler olsun ki bizler bu safta, insanlarımıza suyu yetiştirecek olan bu teşkilatın içinde çalışmalarımızı yapmaktayız. Şimdiye kadar AKP tabanında ‘alternatifsizlik’ bahanesi ile söylemlerine devam eden bir kesim için alternatif olarak Saadet Partisi kadroları emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Değişim isteyen toplumun bu noktada ehil kadrolara ihtiyacı vardır ve bizler bunun için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Fakat bizler zaferden değil seferden sorumluyuz, çalışmalarımızı yapıp zaferi Allah’tan dileyeceğiz. Hem memleketin ve hem de toplumun yeniden şahlanması için ümmet bilinci ile elimizi taşın altına koymamız gerekmektedir.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler