SAADET PARTİSİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

SAADET PARTİSİ KONGREYE ÇAĞIRDI,

Saadet Partisi Genel Merkez Batman İl Sorumlusu Fesih Bozan, yapılacak olan 7. Olağan Kongre için basın mensuplarıyla bir araya gelerek tüm hazırlıkların yapıldığını ve 17 Ekim Pazar günü Batman Kültür Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılacağını açıkladı.

Bozan, TÜİK’in işsizlik rakamlarını ve hükümetin politikalarını eleştirdi. Toplantıya  Saadet Partisi Genel Merkez Batman İl Sorumlusu Fesih Bozan,İl Başkanı Mustafa Yıldız, teşkilat başkanı Nurullah Ekmen,merkez ilçe başkanı Mihdi Oğuz, parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Fesih Bozan yaptıüı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Bozan,” Türkiye geneli Ağustos ayı işsizlik oranı yüzde 12.1 yani 3 milyon 965 bin kişi işsiz ama gerçek rakamların 12 milyon civarında olduğu biliniyor. 15-24 yaş grubu işsizlik oranı yüzde 22.7 Batmanda ise işsizlik daha içler acısı olduğunu hepimiz biliyoruz. TÜİK il il oranları açıklamıyor ama uzmanlar Bölgemizde ama özelde Batmanda işsizliğin %30’larda genç İşsizliğin yüzde 50’lerde olduğunu ifade ediyorlar” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler