Sason'u Yine Unutmadı

İstanbul’da yaşayan Sason’lu çanta üreticisi Yılmaz Şahin, Sason'lu öğrencilere çanta yolladı

İstanbul’da yaşayan Sason’lu çanta üreticisi Yılmaz Şahin isimli iş adamı, her yıl memleketini unutmayarak, dar gelirli öğrencilere dağıtılmak üzere 100 adet çanta gönderiyor.

Sason'da dar gelirli çocuklara dağıtılan çantalar öğrencilerin yüzünü güldürdü. Sason’u hiçbir zaman unutmadığını belirten İstanbul’da yaşayan iş adamı Yılmaz Şahin; “Sason’da yaşam şartları diğer il ve ilçelere göre daha ağırdır. Çanta üretim yerimde her yıl en az 100 adet çantayı, Sason’da bulunan arkadaşım Sabahattin Atalay’ın aracılığı ile fakir öğrencilerimize ulaşmasını sağlıyoruz. ‘Okumak sizden, çantalar Yılmaz Amcanızdan’ sloganımızla her zaman eğitim gören öğrencilerimizin yanındayız” diye konuştu.

100 ADET ÇANTA GÖNDERDİ

Sason ilçesi İHH (İnsani Yardım Vakfı) Temsilcisi Sabahattin Atalay, gönderilen 100 adet çantayı merkezde ve köy okullarında tespit edilen öğrencilere dağıtımını yaptı. Atalay; “Sason İHH olarak İstanbul’dan gönderilen okul çantalarını, çantasız öğrencilere dağıttık. Artık çantasız ve yırtık çantalar ile değil sağlam ve kaliteli çantalar ile okula gidecekler. Memleketini unutmayan ve her sene bu çocukları sevindiren iş adamı Yılmaz Şahin’e öğrenciler adına teşekkür ediyoruz. Bu örnek davranışının diğer iş adamı, esnaf ve hayırseverlere örnek olmasını umut ediyoruz.”dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler