Şehit eşinin silahını devraldı
orucusu olan eşi şehit olduktan sonra da defalarca terör saldırısına maruz kalınan köyde 6 çocuğuna bakabilmek için güvenlik korucu olarak eşinin silahını devraldı.
10 yıldır Güvenlik Koruculuğu görevini başarıyla sürdüren Meryem Çelik, hem ev işlerini yaparken hem de köy etrafında bulunan mevzilerde nöbet tutuyor.
Çelik, 6 çocuğunu kimseye muhtaç etmeden büyütmenin yanı sıra vatan topraklarını korumanın gururunu yaşadığını söyledi.
Eşi teröristler tarafından şehit edildiğinde çocukları ile yalnız kalan fedakar anne Meryem Çelik, "Büyük oğlum askere gitti. Ben işlerimi yapıyorum. Evde hem çocuklara bakıyorum, hem de nöbetlerimi tutuyorum. Çocuklar gündüz okula gidiyor. Evde yemeklerini hazırlıyorum. Evin işlerini yapıyorum. Gece gündüz nöbet tutuyorum çocuklar için” dedi. Eşi şehit olduktan sonra koruculuk görevini devraldığını söyleyen Çelik, "Eşim öldükten sonra ben korucu oldum. Devletimi çok seviyorum. Çocuklarım için gece gündüz nöbet tutuyorum" diye konuştu.

"Annem örnek bir kadın, bende korucu olacağım" Çelik’in 15 yaşındaki kızı Kerime Çelik, "Babamız şehit oldu. Annemiz bize bakıyor. Annem korucu oldu. Babamın silahını o devraldı. 6 kardeşiz ve o bize bakıyor. Yemeğimizi yapıyor, okulumuza bizi gönderiyor, her şeyi o yapıyor. Büyüdüğüm zaman annem gibi örnek bir kadın olacağım. Korucu olacağım ben de. Annem örnek bir kadın. Çünkü korucu oldu. Annem babamız gibidir. Hem annemiz hem babamız. Çünkü her şeyimizi o yapıyor. Annem çok fazla Türkçe bilmiyor. Ağabeyim de şu an askerde. O da geldiği zaman korucu olacak" şeklinde konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 02İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 03MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 04YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 05KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 07KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 08HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 09BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 10BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 11GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 12AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 13BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 14LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 15BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ




Henüz Yorum yok