
Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü yapıldı
Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü yapıldı
Batman’da ‘Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü’ binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yürüyüşte sık sık ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları atılırken, Batman’dan tüm Türkiye'ye kardeşlik mesajı verildi.
Batman Park AVM önünden başlayarak Atatürk Parkı'nda sona eren "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü" ile sivil toplum kuruluşları terör örgütlerine karşı ortak basın açıklaması yaptı.
STK’lar adına basın açıklamasını okuyan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, “Barıştan yana olmadığını çözüm sürecini baltalayarak ortaya koyan taşeron örgüt PKK bölgemizin ve ülkemizin istikrarını bozmaya devam etmektedir. Yılardır bölge halkına unutturmayacağı eziyetler çektirmiş, özelikle çukur eylemleri ile birlikte evlerini barklarını başlarına yıkmış, pek çok il ve ilçemizi yaşanmaz hale getirmiştir. Diyarbakır İl Kulp ilçesi Karabulak Köyü sınırlarında dokuz viraj bölgesinde çalışan orman işçilerini taşıyan sivil aracın geçişi sırasında teröristler tarafından daha önce köy yoluna döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirilerek 7 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 10 vatandaşımız ağır yaralanmıştır. Bu topraklarda doğup büyüdük ruhumuz ve bedenimiz bu toprakların suyu ve havası kültürü ile olgunlaşmıştır. İslam’ın mayası ile yoğrulmuş olan bu millet Allah’ın izniyle binlerce yıl bu topraklarda yaşadığı gibi bundan sonrada yaşayacaktır. Bizleri bir birimize düşürmeye çalışanlar şunu bilsinler ki; acısıyla yoğurmuş bu vatanın insanların birliği ve kardeşliğini bu tür saldırılar bozamayacaktır” dedi.
Binlerce kişinin bir araya geldiği ve Türk Bayrakları taşıdığı yürüyüşte sık sık, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attı. Binlerce Batmanlı dev Türkiye Bayrağı'nın etrafında kenetlenerek, Batman Park önünden Atatürk Parkına kadar yürüdü. Yürüyüş, şehitler için dua edilmesi ve Kuran Kerim tilaveti okunmasıyla sona erdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok