ŞEYHMUSALTO KADAYIF BATMAN'DA

Diyarbakır'ın Meşhur Kadayıfçısı Şeyhmus Kadayıf Batman'da Açıldı.

Diyarbakır merkezli Baklava, kadayıf ve pasta çeşitlerinin adresi olan Şeymusalto firmasının Batman şubesi Gültepe kavşağı, Eflatun Caddesinde hizmete açıldı. 
 
İşletmenin açılışa Batman Şeyhmusalto şube sahibi Yahya Akıl, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman-Siirt Mali Muşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, BATSO Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Tüzün  ile iş ve siyaset dünyasından oluşan bir davetli topluluğu  katılım sağladı.  Törene eşlik eden  Diyarbakır Bigbando ekibi, açılışa renk kattı.
 
 
Şeyhmusalto Kadayıf şubesinin Batmanlı işletmecisi Yahya Akıl, açılış konuşmasında şunları söyledi. Akıl "Şeymusalto,  55 yıllık Diyarbakır firmasıdır. Geleneksel baklava, kadayıf, yaş pasta, kuru pasta, bütün çeşitleri imal eden tek bir imalathanedir.  Merkezi Diyarbakır’da olan Diyarbakır’ın en eski   kadayıf firmasıdır. Diyarbakır’da 10 tane merkez şubesi var ve bir de 500 kişiye aynı anda hitap edebilecek büyüklükte Ciğerci İbo isminde meşhur bir mekanları var. Şeyhmusalto,  Türkiye’de Diyarbakır dışında ilk şubesini Batman’da açmış bulunmaktadır. Batman’daki şubeyle beraber şube sayısı 10’a çıktı. Burada minimum 10 kişi istihdam edilecek. Şubemizde kadayıf çeşitleri ön plana çıkıyor. Burma kadayıflarımız, parmak kadayıflarımız, plastik baklava çeşitlerimiz, medya çeşitlerimiz ve soğuk baklavamız özellikle Diyarbakır’ın en iyi soğuk baklavasıdır.  Onun dışında bütün ürünlerimiz özellikle sağlıklı merkezli olduğu için içerisinde herhangi bir katkı maddesi yok ve tamamen doğal ürünlerden yapılmaktadır" ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler