SEYREK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

SEYREK’LERİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Osman Seyrek’in ağabeyi Hüseyin Seyrek ve Fatma Okumuş’un Beyaz İnci Düğün Salonunda yapılan kına ve düğününe seçkin bir davetli topluluğu katılım sağladı. Kına ve Düğünde Damadın ağabeyi Hikmet Seyrek ile Gelinin ağabeyi Mehmet Okumuş, davetlilerle yakından ilgilendi. 
 
 
 Gelin ve damadın nikâh şahitliğini ise MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, İş insanı Mehmet Okumuş yaptı. 
 
 
Nikâh memuru Nuri Turgut, evlilik cüzdanını MHP İl Başkanı Kerem Demir’e verip geline vermesini istedi. Başkan Demir ise, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur’a jest yapıp kendisinin vermesini istedi. Başkan Yağmur; “Kerem Demir başkanıma teşekkür ederim. Yuvayı en iyi koruyan ve sahip çıkan hanımlarımızdır. Bizde evlilik cüzdanını gelin hanıma veriyoruz. Allah ömür boyu mutlu etsin” diye konuştu. 
 
 
 Kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere, akrabalarına ve sevdiklerine teşekkür eden damadın ağabeyi Hikmet Seyrek ve gelinin ağabeyi Mehmet Okumuş; “Bütün misafirlerimizden Allah razı olsun. Darısı bütün bekâr kız ve erkelerimize. Sevenlerimiz kına ve düğünümüze katılım sağlayarak bizleri onure ettiler. Ayrıca çiçek gönderen, mazereti olup gelemeyen, telefonla kutlayan, mesaj gönderen, sosyal medyada mutluluğumuz paylaşarak ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun. Bir eksiğimiz ve kusurumuz olmuşsa af ola.” diye konuştular.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler