Şimşekler korkuttu

Batman'da Şimşekler korkuttu

Son aylarda yaşanan kuraklıklardan sonra yağan sağanak yağışlar vatandaşların ve çiftçilerin yüzünü güldürürken, Aşırı yağışlar bazen yerini felaketlere bırakıyor. Önceki gün yağan yağmur sonrasında bazı inşaat sektörlerinin işini aksatırken çiftçilerin y
Son aylarda yaşanan kuraklıklardan sonra yağan sağanak yağışlar vatandaşların ve çiftçilerin yüzünü güldürürken, Aşırı yağışlar bazen yerini felaketlere bırakıyor. Önceki gün yağan yağmur sonrasında bazı inşaat sektörlerinin işini aksatırken çiftçilerin yüzünü güldürdü.
 
Önceki gece kent merkezini etkisini altına alan sağanak yağışlar, cadde ve sokakların bir bölümünü göl manzarasına dönüştürdü. Gök gürültüsü ve şimşeklerin çakması, bazı yurttaşları korkuttu. Şimşeklerin dansı gökyüzünü de muhteşem bir tabloya dönüştürdü. Şimşeklerin çakması sırasında cadde ve sokaklarda in-cin top oynadı. 
MUHTEŞEM MANZARA…
Şimşeklerin önceki akşam uyutmadığı Batmanlılar, panik yaşadı. Fotoğraf sanatçıları gökyüzündeki manzarayı çekebilmek için damların teras katları ile balkonlarda adeta nöbet tuttu. Fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, Batman’ın semalarını aydınlatan şimşeklerin dansını o an dondurmayı başardı. Önceki yılda Batman’da aynı kareleri yakalayan Kartal; “Bu yıl gökyüzünde daha muhteşem bir manzara vardı. O anı dondurmamak elde değildi” dedi.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler