Siyer Sınavı'na katkı sunanlara hediye verildi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkı sunanlara teşekkür mahiyetinde Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkı sunan kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür mahiyetinde Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Gerek izin gerekse okulların tahsisi hususunda sınava katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Akın Arı, Abdulhakim Doğu ile Mehmet Işık ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Kâbe maketine konulmuş Kur'an-ı Kerim ile 2016 Kutlu Doğum Etkinlik Bülteni verildi.

Konu hakkında bilgilendirme yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, "Siyer Sınavı'nda bize katkı sunan, desteklerini esirgemeyen özellikle kurum müdürlerimizi ve STK temsilcilerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimize İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ederek başladık. Kendisine teşekkür edip, bir hediye takdim ettik. Gerek izin konusunda ve gerek okulların tahsisi konusunda belgelerin altında imzaları bulunan İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimizi ziyaret edip, hediyelerimizi takdim ettik. Okul müdürlerimizi ve STK temsilcilerini ziyaret ettik. Batman'da Siyer Sınavı ile ilgili bize katkı sunan ve destek veren bütün kardeşlerimizi bir şekilde ödüllendireceğiz inşallah. Allah hayırlarını kabul etsin ve Firdevs cennetlerinde Peygamberle buluştursun." dedi.

Batman'da dereceye girenlere ilerleyen günlerde ödüllendirme yapacaklarına da değinen Aydın, "Batman koordinatörlüğü olarak Siyer Sınavı'nda 21 bine yakın kayıt aldık. Sınavımız gayet güzel ve heyecanlı bir şekilde geçti. Şimdi de dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini vereceğiz. Allah kısmet ederse 19 Mart'ta İl Kültür Merkezinde bir etkinlikle sınavda dereceye girip, ödül hak eden kardeşlerimizin ödüllerini vereceğiz. Batman'da derece yapan kardeşlerimizin sayısı 106'dır. 5 kardeşimiz umre kazanırken diğerleri de dizüstü bilgisayar, tablet, bisiklet, çeyrek ve yarım altın olmak üzere çeşitli hediyeler kazandı. Gündüz bayanlara, gece erkeklere olmak üzere 2 programda kazananların ödüllerini vereceğiz." ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler