ŞOFÖRLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TURAN, ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan, Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına aday olduğunu yaptığı basın toplantısında duyurdu.

Uzun yıllar Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten  Mehmet Raşit Yaşar'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından, Oda Başkan Yardımcılığını yapan Cemil Turan adaylığını açıkladı.

Yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya Cemil Turan; “Batman Şoförler Odasına dostlarımın ve tüm değerli şoför kardeşlerimin ısrarı üzerine 2022 yılında yapılacak seçimde adaylığımı açıklıyorum. 30 yıla aşkın aynı mesleği yürütmekteyim. Hepinizin bildiği gibi esnaf teşkilatının her biriminde görev aldım. Kazandığım deneyimi önümüzdeki günlerde Allah Teâlâ bu görevi nasip ederse birlik, beraberlik ve bir dayanışma içerisinde odamızı Batman’ın en başarılı ve güzel odası için çabası içinde el birliğiyle olacağım.” diye konuştu.

 

“KOLTUK İÇİN DEĞİL, GÖREV ADAMIYIM”

“Burada koltuk sevdalısı olarak değil, esnaflarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve talibim” diyen Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan; “Şoför arkadaşlarım mesleği sebeplerden dolayı birçok hastalıkla karşı karşıya kalmak durumunda kalıyorlar. Şoför arkadaşlarımın tedavileri için özel hastanelerle indirimli anlaşma yapma çabası içine olacağım. Aynı zamanda şoför kardeşlerimizin birçok bürokratik sorunlarla karşı karşıya kalmaktalar, tüm bu sorunları 24 saat boyunca çözecek danışmanlığımız mevcut olacaktır. Ticari vergi sigorta ulaştırma ve benzeri sıkıntılarını gerek yerelde gerek ulusal bazda çözme çabası içinde olacağız, aynı şekilde taksici kardeşlerimizin durak sorunları yıllardır aynı durumda, bunların çözümü için esnaflarımızla bir araya gelip ortak akıl ve ortak kararla çözüm için elbirliğiyle Allah’ın izniyle çözeceğiz. Galerici kardeşlerimizin sorunlarını da iyi biliyorum, aynı şekilde onlarında sorunlarını çözmek için ne gerekirse yapacağıma söz veriyorum.  Üyelerimizin hak hukuk ve menfaatlerini korumak bizlerin en asli görevi olacaktır.

 Göreve geldiğimizde, esnaflarımıza iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarımızın ücretlerine iyileştirme getireceğiz. Ve kısa zamanda faaliyet binamıza kavuşmak için gerekli girişimlerde bulunup, gerekli girişimlerde bulunacağız. Şoförler Cemiyeti odamızı, odalarımızın üyeleri yaraşır aktif bir duruma getireceğiz. Esnafımızın her türlü sevinç, hüzünlü günlerinde mesajla değil bizzat yanlarında olup destek vereceğiz.

 Her üyemizin sorunlarını ile bire bir ilgilenerek esnafımızın dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm noktasında yanlarında olacak bir yönetim anlayışıyla bu göreve talibim” diye konuştu. (M.Selami Akgeyik)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler