Sohbet havasında basın toplantısı

Yaklaşık bir hafta önce kazı çalışmalarına başlanılan Cumhuriyet Meydanı ve 3. etap vizyon bulvar kazı çalışmaları ile ilgili Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Çalışmaların devam ettiği projelerle ilgili sohbet havasında genel detaylı açıklama yapan Başkan Vekili AKSOY, Atatürk Bulvarında orta refüjde bulunan ağaçların ağaç sökme makineleriyle zemini hazırlanan başka bir yere nakledileceğini belirterek, mevcut ağaç sayısından çok daha fazla sayıda görseli daha iyi olan ağaç dikileceğini ifade etti.

Medyada yer alan bazı sorunları da gündemine alan Başkan Vekili AKSOY, altyapı ve üstyapı çalışmasıyla örnek bir proje haline gelecek olan ve Batmanlıların övgüyle bahsedeceği bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Proje Etüd ve Park ve Bahçeler Müdürlerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında, esnaf ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için halkın yoğunlukla kullandığı yerlerde çalışmaların Kurban Bayramı sonrasına alındığını belirtti.

Batman Park AVM’den Belediye önüne kadar yaklaşık 2750 metrelik bölümün 950 metresini Atatürk Bulvarı oluşturuyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler