SPOR YATIRIMLARI TAMAM

Spor yatırımları için ödenek çıktı

 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun daha önce Batman’da açıkladığı spor yatırımları için ödenek onayı çıktı.
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Batman ziyareti sırasında ilettikleri spor ile ilgili taleplerin kabul edildiğini ve önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanacak protokolden sonra kabul edilen yatırımların ödeneğinin Batman İl Özel İdaresi’ne aktarılacağını belirtti.
 
 
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, “Batmanımızın ihtiyaç duyduğu gençlik ve spor yatırımlarını ilimize en kısa sürede kazandırmış olacağız. Taleplerimizi olumlu karşılayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Batmanlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Kabul edilen yatırımlar arasında; 150 yataklı Hasankeyf gençlik kampı, 5 adet mahalle tipi gençlik merkezi, 1 adet gençlik merkezi, 20 adet halı saha, 20 adet pota, 1 adet açık tenis kortu, Batı Raman kampüsüne genç ofis, Hava Üs Komutanlığına tip spor salonu ve il özel idaresine ait 2 adet hangarın spor ve fitness salonuna dönüştürülmesi bulunuyor.  

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler