Takımlar sıkı hazırlanıyor

Takımlar sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1955 Batmanspor ve Kadınlar 3. Lig 8. Grupta mücadele eden 1955 Batmanspor Kadın futbol takımımız yaptıkları antrenmanlarla müsabakalara sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
 
Ligin ilk devresini oldukça iyi bir yerde bitiren 1955 Batmanspor futbol takımımız, ikinci yarıda oynanacak maçlarda başarıyı yükselterek şampiyonluğu Batmanlılara armağan etmek için günde çift idmanla çalışıyor. Futbolcularımızın yüksek tempoda yapılan idmanlar da son derece istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
 
YENİ TRANSFERLER UYUM SAĞLADI
 
Kadınlar 3. Lig 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren 1955 Batmanspor Kadın Futbol Takım’ımız ise dördüncü hafta sonunda almış olduğu 12 puan ve rakip filelere gönderdiği 38 gol ile başarılı bir performans sergiliyor. Yeni transferlerin takıma kısa zamanda uyum sağladığını söyleyen Kadın Futbol Takım’ımızın başarılı teknik direktörü Mehmet Kalkan,  yönetimindeki futbolcuları, ligin sonuna kadar bu performansı devam ettirmek ve şampiyonluğa ulaşıp 2. lige çıkmak için öz verili bir şekilde mücadelelerini sürdürdüklerini açıkladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler