TERAPİ VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Batman'da, pilatform Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Fizyoterapist seçil Akın ve genç girişimci Mehmet Akın tarafından açılan pilatform sağlıklı yaşam merkezinde kas iskelet sistemi problemleri, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, lenfödem rehabilitasyonu alanlarında hizmetlerin verileceği belirtildi.

Batman'da,  pilatform Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.
Fizyoterapist seçil Akın ve genç girişimci Mehmet Akın tarafından açılan pilatform sağlıklı yaşam merkezinde  kas iskelet sistemi problemleri, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, lenfödem rehabilitasyonu alanlarında hizmetlerin verileceği belirtildi.
 
Pilatform’da  sağlıklı yaşamla ilgili tüm hizmetlerin olduğunu ifade eden Fizyoterapist seçil Akın  “Hayat kalitesini arttırmak, insanların sağlıklı yaş almasını sağlamak için kişiye özel program oluşturarak mat pilates ve reformer pilates alanlarında hizmet verilmektedir Kilo alma, kilo verme, sağlıklı beslenme, gebelikte beslenme, çocuklarda beslenme, hastalıklarda beslenme alanlarında da  hizmet veriyoruz.  Daha öncede Batman’da erkekler için kurulan Fizyoterapi GTOS Sağlık Merkezi kurucusu olarak 3 yıl hizmet verdik. Kadınlar için kurduğumuz Pilatform Manuel terapi ve sağlıklı yaşam merkezinde, diz yaralanmaları, spor yaralanmaları, baş ağrıları (migren), skolyoz – kifoz – lordo, bel ağrıları ve fıtıklar, omuz ve kol problemleri, boyun ağrıları ve fıtıkları, çene eklemi rahatsızlıkları, menisküs bağ yaralanmaları, postural (duruş) bozuklukları, eklem kireçlenmesi ve ağrılarının tedavisi hizmetlerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.
Ömer Muhtar Bulvarı Belde Mahallesi derya Park Sitesi karşısı Esen Kent sitesi altı no: 114 te hizmet vermeye başlayan Platform manuel terapi ve sağlıklı yaşam merkezi açılışına Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz, AK Parti Batman kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, Sason AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve sok sayıda davetli katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler