Tezdiğ "593 aileye nakdi yardım"

Tezdiğ "593 aileye nakdi yardım"

Batman Türk Kızılay’ı şubesi Ramazan Bayramına sayılı günler kala 593 aileye nakdi yardımda bulunacak.
Türk Kızılay’ı Batman şubesi Ramazan Bayramına kısa bir süre kala yardıma muhtaç sahibi ailelere ulaşarak yardımlarda bulunuyor.
 
Türk Kızılay’ı Batman şube Başkanı Ali Tezdiğ Ramazan Ayı dolayısıyla nakdi yardımlarda bulunduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: ‘’Ramazan ayı dolayısıyla Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığının tespit ettiği 593 aileye ulaştık. Bu ailelere kişi başı 350 TL verilecek.’’ dedi.
 
BATMANLI İŞ ADAMLARINDAN YARDIM BEKLİYORUZ
 
Öncelik yardımlarının şehit, gazi, dul ve yetim aileler olduğunu ifade eden Tezdiğ her sene yardımda bulunduklarını yalnız bütün yoksullara ulaşmalarının mümkün olmadığını söyledi. Tezdiğ ramazan bayramına kadar 792 kavurma, 1509 gıda kolisi dağıtacaklarını belirterek şöyle konuştu: ‘’Tüm STK ları ve yardım kuruluşlarını bir çatı altında toplanması daha fazla yardıma muhtaç aileye ulaşmamızı sağlar. Kurban bağışı kampanyası olduğunu söylediğim halde hiçbir iş adamı yardım etmedi. Güneydoğuda kurban bağışı çok az. Batmanlı iş adamlarından yardım bekliyoruz.’’ şeklinde konuştu  Tezdiğ ayrıca Suriyelilere de yardım ettiklerini aktararak Batmanda şuan da 16 bin Suriyeli olduğunu bunlara nakdi yardım ettiklerini kişi başına her ay 120 TL yatırdıklarını söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler