Trt Kurdi bölgede en çok izlenen TV

Trt Kurdi bölgede en çok izlenen TV

Ülkemizin ilk Kürtçe kanalı olan TRT Kurdi fark yaratmaya devam ediyor.

Ülkemizin ilk Kürtçe kanalı olan TRT Kurdi fark yaratmaya devam ediyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana ülkemiz sınırları içinde ve bölgemizde en çok izlenen TRT Kurdi Tv yaptığı başarılı programları ile bölge insanının hayatına renk katıyor. Dünya genelinde yaptığı yayınlar ve programlar ile Kürt’çe yayın yapan 100’ün üzerinde kanallar arasında en çok izlenen Tv olma konumunda. TRT Kurdi’de yayın akışı içinde belgesel, din, çocuk, kültür, sanat, dizi, müzik, spor programları ön plana çıkıyor.

TRT KURDİ’YE BÜYÜK İLGİ

Özellikle spor haberleri ve spor programları ve bölge maçlarının canlı yayınlanması ile TRT Kurdi farkı’nı ortaya koyuyor. Bölge takımlarının futbol karşılaşmalarını canlı olarak ekranlara yansıtan Halkın televizyonu haber ve spor müdürü Sayın; Gülabi Eryaman ve çalışma arkadaşları ekip ruhuyla yaptıkları objektif programlarda vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

SPOR PROGRAMLARI ÖNE ÇIKIYOR

TRT Kurdi Kanal Koordinatörü, “Mustafa Ekici Bölge insanının ne hissettiğini yaptığımız yayınlar ile görme fırsatı buluyoruz. Canla başla çalışan mesai arkadaşlarım ile en güzeli kendilerine ulaştırmak amacındayız. Bu çerçevede dünya çapında programlara imza atıyoruz. Bölge takımlarının karşılaşmalarını yaptığımız çalışmalar ile canlı olarak yayınlanmayı düşünmekteyiz, bize her türlü desteği veren bölge halkına ve TRT Kurdi izleyicilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler