TÜFAD BATMAN SEMİNERİ ONAYLANDI.

TÜFAD BATMAN SEMİNERİ ONAYLANDI.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Batman Şubesi tarafından gerçekleştirilen (Nihat TAN) Zorunlu Sürekli Antrenör Gelişim Semineri TÜFAD Genel Merkezi tarafından onaylandı.
 
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda yapılan ve 3 gün süren Seminerde, Meydan Orta Okulu Müdürü, Nuri Aslan, Eğitimci - Yazar, Oku Düşün Derneği Başkanı Serkan Ekmen, Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Emin Şanlı ve Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. İlhan Çiçek'in katılımcı Antrenörlere sinevizyon gösterimi eşliğinde eğitim verdiği Zorunlu Sürekli Antrenör Gelişim Semineri, yakın zamanda vefat eden Batman Petrolspor'un eski Futbolcusu ve Teknik Direktörü Nihat Tan'a adadı. 
 
Yapılan Seminerin ardından Eğitimcilere ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan'a ve Onur Konuğu olarak davet edilen İyi Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Tümkiad Batman Şube Başkanı Gürgin Tufan, Elma Sokağı Derneği Başkanı Turan Songur, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan'a teşekkür plaketleri takdim edildi. TÜFAD Batman Şube Başkanı Ahmet Öner yapmış olduğu açıklamasında, Seminere katılım sağlayan Antrenörlerimize, Eğitimcilerimize, ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan'a BATSO Yönetimine ve Personellerine teşekkür ederim diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler