TURİZME GERİ DÖNÜŞ ÇOK GÜÇLÜ OLACAK!

Real Konak Hotel Yönetimi Her sene 15-22 Nisan tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan Turizm Haftasının bu sene virüsün sektörü çok olumsuz etkilediğini ve bu nedenle buruk geçirdiklerini belirtti.

Önceliğin her zaman sağlık olup bu virüsle insanların da odağının ve önceliğinin değiştiğini, turizmin bütün dünyada kötü etkilendiğini ancak bu süreç bittikten sonra turizmde olumlu yönde ciddi bir dönüşün gerçekleşeceğini dile getiren Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan bu süreçte evde kalmamız ve sabretmemiz gerektiğine değinerek konuşmasına şöyle devam etti;  
 
Aslan: “Her sene 15 – 22 Nisan tarihleri arasında bütün dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası bu sene bütün dünyada yayılan virüs nedeni ile alınan önlemlerden ötürü kutlanamadı. Turizm sektörü virüsten en çok etkilenen alanlardan biri oldu, halkımızın sağlığı için başlatılan sosyal mesafenin korunması, seyahat yasakları haliyle bu durumu çok etkiledi. Geçen sene bu vakitlerde gelebilecek olan turları, misafir potansiyelini konuşurken ne yazık ki bu sene böyle bir şeyden söz edemiyoruz. Ama biliyoruz ki bu durum geçici sadece hep birlikte biraz daha sabretmemiz gerekiyor, virüsü daha çabuk atlatabilmek ve normale dönebilmek için alınan önlemlere uyup sosyal mesafemizi koruyup olabildiğince evde kalmamız lazım. Unutulmamalıdır ki ümitsizlik Koronadan daha tehlikeli ve inanıyorum ki şu zor günleri atlattıktan sonra turizmde çok güçlü bir dönüş olacak. “ Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler