TÜZÜN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tüzün, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na adaylığını açıkladı

Batman’da 2022 Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde Lokman Tüzün adaylığını açıkladı.
 
 
Esnaf ve sanatkarlara daha iyi hizmet edebilmek için göreve talip olduğunu belirten Tüzün, kendileri ile birlikte hareket eden tüm gönül dostlarıyla yaptığı istişareler neticesinde esnafın ve şehir için çok güzel projelerinin olduğunu anlattı. Batman'daki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Tüzün yaptığı açıklamada, ''Amacımız, bir önceki yönetimimizde yarım kalan projelerimizi gerçekleştirmek. Esnafımız ile kurum ve kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerine bir nebze olsun çare üretebilmektir. Amacımız esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulması, yapılması gerekenlerin yapılması, atılması gereken adımların atılmasıdır. Bu dönem için aday olmayacağını bizlere yönetim kurulu toplantısında söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan’ın devretmiş olduğu bayrağı siz değerli basın mensubu ve değerli dostlarımızın huzurunda esnafımızın katkılarıyla daha ileriye taşımayı hedefliyor.
 
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Yönetimine talip olduğumuz Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndaki asıl amacımız, esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda olacaktır. Ayrıştıran, öteleyen, kavga ettiren değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve Batman’a değer katan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası olmak için çalışmaya, esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz. 3 dönemden bu yana Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkanlık yapan ve Odaya değer katan, bu dönem aday olmadığını belirten Mehmet Salih Kaplan'a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
 

1 Yorum

Kadir can

Kadir can

16 Subat 2022
Esnaf ve sanatkarların aidatlarından lüx mekanlarda yeyin. Birde çıkıp tekrar bizi veya uzantılarımızı seçin diyorlar. P

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler