Umut Kervanından yüzlerce aileye giyim yardımı
İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), kentteki yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Bayramı öncesi giyim yardımında bulundu.
Umut Kervanı, Ramazan ayında “Gelin Yoksul ve Muhtaçlara Umut Olalım” sloganıyla maddi durumu el verişli olmayan ailelere yardım etmeye devam ediyor.
Mülteci ve fakir ailelere gıda yardımında bulunan Umut Kervanı, hayırseverlerin gönderdiği yardımlarla yüzlerce aileye bayram öncesi giyim yardımında da bulundu.
Her geçen gün çalışma halkalarını genişleten Umut Kervanı, mazlum ve muhtaçların adeta umudu haline geldi.
Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Batman Umut Kervanı Genel Sekreteri Faysal Rüzgar, bayram dolayısıyla kentte bulunan 200 ihtiyaç sahibi aileye giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Rüzgar, düzenli olarak yaptıkları yardımların ise hayırseverler tarafından finanse edildiğini belirtti.
Rüzgar, “Mübarek Ramazan ayına girdiğimizden beri binlerce aileye gıda yardımımız oldu. ‘Yetim Giydirme Projesi’ kapsamında Batman’da 150 yetim ve mağdur çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunduk. Bugünde 200 ailemizi giydirmek üzere Umut Kervanına çağırdık. Yaptığımız yardımlar yıl boyunca kesintisiz devam etmektedir. Bizde 12 bin 500 kayıtlı yardıma muhtaç aile mevcuttur. Durumlarına göre bunların birçoğuna ayni ya da nakdi yardımda bulunuyoruz. Yardımlarımız her zaman devam ediyor. Bu nedenle hayırseverlerin gelip bizi ziyaret etmeleri yoksul ve mağdurlara bir el uzatmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bayram öncesi giyim yardımı alan fakir ve muhtaç aileler ise Umut Kervanına teşekkürlerini iletti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 02İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 03MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 04YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 05KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 07KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 08HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 09BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 10BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 11GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 12AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 13BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 14LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 15BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ




Henüz Yorum yok