UN FABRİKALARINDAN AÇIKLAMA

Batman un fabrikaları sahipleri ikinci kez bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı. “Kimseyi ‘un’suz bırakmayacağız”

İlimizdeki un fabrikaları sahipleri, durum değerlendirmesi yapmak üzere yaptıkları ve toplantı ve sonrasındaki açıklamada kimseyi unsuz ve ekmeksiz bırakmamak için gayret sarf ettiklerini belirttiler.

Un Fabrikası sahipleri yaptıkları ortak açıklamada, üretimin devam ettiği belirtildi. Yapılan ortak açıklamada şunlara değinildi “esnaf ve fırıncılarımız bilsinler ki, Toprak Mahsulleri Ofisinin bize verdiği destek ile beraber üretimlerimiz devam etmekte olup kimseyi unsuz bırakmayacağız. Toprak Mahsulleri Ofisinin müdahalesi ile piyasada bu buğday stokçuluğunu yapan kişilerin de ellerindeki buğdayı piyasaya uygun fiyatla satmak zorunda kalacağı günler çok yakındır. Panik yapıp fazla stoka girmenin bir anlamı yoktur” dediler. Fabrika Yetkilileri, Toprak Mahsulleri Ofisine teşekür ettiklerini belirterek, verdikleri taahhüttün arkasında oldukları Toprak Mahsulleri Ofisinden piyasaya bol miktarda buğday sürmelerini istediler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler