Üreticiden satın alınan patatesler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı
Dünyayı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisi altına alan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi desteklerine yenisini ekleyerek direkt çiftçiden alınan 750 ton patatesi vatandaşlara dağıtmaya başladı.
Bu kapsamda patatesler mahalle bazlı sokak sokak ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı 150 ekip tarafından dağıtılıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Abdullah Aksoy, üreticiden satın alınan 750 ton patatesi ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi.
Aksoy, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla özellikle bu zor dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Pandemi döneminde spinlira esnafımıza bin 500 lira destek, ihtiyaç sahiplerine 100 binden fazla gıda desteğimiz oldu, sağlıkçılara ve Koronavirüs hastası vatandaşlara 35 binden fazla kendi ürünlerimizden oluşan şifa paketlerimiz dağıttık ve yine çiftçilerden direkt aldığımız 750 ton patatesimizi dağıtıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlara sokaklara girerek sağlı sollu yaklaşık yüz bin haneye dağıtacağız. Burada 150 ekibimizle kısa sürede patatesleri ulaştırmış olacağız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 02Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 03BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 04SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 05SANTEK KURULU TOPLANDI
- 06KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 07BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 08BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 09AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 10BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 11BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 12KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 13EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 14BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 15VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ




Henüz Yorum yok