VALİ CANALP BATSO'YU ZİYARET ETTİ

BATMAN VALİSİ SAYIN EKREM CANALP BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Batman Valisi aynı zamanda Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ekrem CANALP, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na ziyaret gerçekleştirdi.
 
BATSO’ya ziyaret eden CANALP,
BATSO üyelerinin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında neler yapabileceğini görüştüler.
BATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Batman Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği Başkanı Sayın Abid TAYMUR, Yeni sebze hali otopark ve iskânıyla ilgili sorunları dile getirdi. Ayrıca bacasız OSB’nin yanına Sera OSB’nin kurulması, Yurt içi ve yurt dışı Fuarlarına üyelerimizin katılımı ve stant açmaları için gerekli desteğin sağlanmasıyla ilgili taleplerini iletti.
 
BATSO Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Salih TARHAN, inşaat sektörüyle alakalı sorunları Sayın Valimize iletti.
Sayın Tarhan;
Batman Belediyesi’nin, İmar uygulamalarına uygun biçimde yapı inşa edebilmek ve inşaat ruhsatı alabilmek için uygun yerlere imar çapı verilmemesi sorununu,  Hasankeyf yolu üzerindeki imara açılan Tılmıs köyü üzerinde alt yapı ve üst yapı sorunlarının giderilmesi, Havalimanı kavşağından başlayıp, Ahmet Necdet sezer ve batı Raman kavşaklarına bağlanacak olan kuzey çevre yolunun yapılması. Depremde hasar görmüş binaların yıkımı ve kentsel dönüşüm süreciyle ilgili işlemlerin başlatılması ile ilgili sorun ve taleplerini Sayın Valimize iletti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler