VALİ SAHADAN AYRILMIYOR

“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”

Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
 
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu tatilini sahada geçiren Vali Ekrem Canalp, Cumartesi ve Pazar günü 18 yatırımın açılışını gerçekleştirdi. Hafta sonunda yapılan açılışlara Vali Canalp'a Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
 
Hafta sonunda Gültepe, Çamlıtepe, Tılmerç, Çay, Petrol, Körük, Huzur ve Güneykent, mahallelerinde yapılan parkların yanı sıra Batman çayı kenarındaki İstiklal Parkının resmi açılını gerçekleştiren Batman Valisi Ekrem Canalp, yeşil alan ve parkların kentin akciğeri konumuna geldiğini ifade etti. Kanatlı Köyünde 232 dönüm alanda yeni kent mezarlığı temel atma töreninde konuşan Vali Canalp, “Batman'ı Büyükşehir'e hazırlıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Kentin geleceğini inşa etmek için bu adımlarla hedefimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Önümüzdeki on yılların mezarlık ihtiyacını karşılayacak 232 dönümlük alanda cami, taziye evi, gasilhane gibi tesisler yer alacak'' diye konuştu. İftar programı için Hasankeyf ilçesine giden Vali Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte İlçe Kaymakamlığının düzenlediği programda şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar ile kamu görevlileriyle birlikte iftar açtı. Öte yandan Vali Canalp, programın ardından Batman Belediyesi tarafından Hasankeyf ilçesinde yapılan sokak aydınlatma çalışmalarını inceledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler