VALİLİKTE ŞAFAK TOPLANTISI

İl Yönetim Kurulu Vali Canalp başkanlığında toplandı

Batman kamu kurum müdürleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte Batman Valiliği’nde yapılan toplantıda bir araya geldi.
 
Kamu kurumların yürüttüğü çalışmalar ve gelinen aşamalar ile ilgili Vali Ekrem Canalp başkanlığında;  Vali Yardımcıları ve kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda İl Yönetim Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda; yatırım projeleri değerlendirilerek, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması konusunda yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
Bayan Canalp gönül elçileri programına katıldı
Vali Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Batmanlı koruyucu ailelerle birlikte; Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” programı katıldı.
Proje kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayan Canalp, Batman’da koruyucu aile sayısında önemli derecede artış sağlandığını, birçok çocuğun ve ailenin hayatına umut dolu, iyilik dolu dokunuşlar gerçekleştirildiğini belirterek “Temennimiz huzurlu sevgi dolu bir yuva ya ihtiyacı olan çocuklarımıza kalplerini, yuvalarını, sevgiyle ve merhametle en güzel duygularla açacak ailelerimizin sayısının artmasıdır” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler