VALİ CANALP'TAN HASANKEYF’E İNCELEME ZİYARETİ

VALİ CANALP'TAN HASANKEYF’E İNCELEME ZİYARETİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla başlattığı ilçe gezilerine Hasankeyf ilçesiyle devam etti.
 
 
Hasankeyf ilçesine gelişinde Vali Ekrem Canalp’i ve beraberindeki heyeti Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçe yöneticileri karşıladı.
 
Karşılama sonrası Kaymakamlık Konferans Salonuna geçen Vali Ekrem Canalp, Kaymakam Şenol Öztürk’ten ilçenin genel durumu ve tarihçesi, yürütülen projeler, yapımı devam eden kamu yatırımları, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile kurumların çalışmaları hakkında bir brifing aldı. Brifing’ te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.
 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet Hasankeyf’te yapımı devam eden Arkeopark Kültür alanında incelemelerde bulunarak  ilçe esnafını da ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet edip halini ve hatırını sordu. Vali Ekrem Canalp’in Hasankeyf ilçe programı Müze ve tekne turlarının ardından sona erdi.
Hasankeyf ilçe ziyareti sırasında Vali Ekrem Canalp’e, Hasankeyf Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Jandarma Komutanı Adem Taşkın, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve beraberindeki heyet eşlik etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler