VALİ ŞAHİN “HABERCİLERE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

Vali Hulusi Şahin, ‘gazeteciler günü’nü kutladı

Batman Valisi Hulusi Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü’ nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Şahin; “Doğru ve dürüst habercilik anlayışının her zamankinden daha kıymetli hale geldiğine hep birlikte şahitlik etmekteyiz” dedi.
 
“BİLGİ KİRLİLİĞİNDE GAZETECİLERE ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR”
 
Vali Hulusi Şahin ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Şahin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. 
Şahin “En zor şartlar altında çalışan gazeteciler, gerektiğinde canlarını hiçe sayarak toplumu gerçeklerle buluşturmanın ve doğru haberi insanlara ulaştırabilmenin onurlu mücadelesini veriyor. Dezenformasyon ve yalanla gerçeğin savaşında gazetecilere büyük sorumluluk düşüyor. Bilginin baş döndürücü bir yayılma hızına ulaştığı çağımızda, doğru ve dürüst habercilik anlayışının her zamankinden daha kıymetli hale geldiğine hep birlikte şahitlik etmekteyiz. Toplumun hassasiyetlerini dikkate alarak kamuoyunu bilgilendiren ve demokrasimize katkıda bulunan hakkaniyet sahibi gazetecilerimizin ülkemizdeki barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde payı tahmin edilenin çok ötesinde.
 
Özellikle, son yıllarda dünyayı etkisi altına alan zorlu pandemi koşullarında tüm insanlığın gerçek bilgiye ulaşabilmesi için fedakarca görevini yerine getiren habercilere şükran borcumuz olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”dedi.
 
 
,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler