‘YALAN SÖYLEMEDİK, HAYAL SATMADIK’

‘YALAN SÖYLEMEDİK, HAYAL SATMADIK’

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerle AK Parti Milletvekilliğine seçilen Ferhat Nasıroğlu, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinin yanı sıra 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.
 
İKİNCİ TUR İÇİN DESTEK İSTEDİ
 
İlçelerden teşekkür turuna başlayan Milletvekili Nasıroğlu, “Bize oy veren, vermeyen herkesin vekiliyiz” dedi. Nasıroğlu, ''Bizleri vekil olarak tayin eden bu millete borcumuz var. Kıymetli Batman halkına borcumu ödemek için samimi bir şekilde çalışacağımı ifade etmek isterim. Bizim Milletvekilliğimiz mecliste elini kaldır, indir milletvekilliği olmayacak. Milletvekilliğimiz tam anlamıyla halkın yanında yer alan, istihdam ve hizmet odaklı bir anlayışta olacak.
 
Seçim çalışmalarımız süresi boyunca yalan söylemedik, hayal satmadık, yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Samimi, dürüst ve net bir çizgide olduk. Bundan böyle de bu çizgiden Batman için yoluma devam edeceğim'' dedi. 28 Mayıs'ta yapılacak seçimler için destek isteyen AK Partili Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye’de eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar büyük işlerin altına imza atıldı. 20 yıllık bu kazanımların korunması ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden 28 Mayıs seçimleri için destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler