YAÞAM HASTANESÝ 14 MART TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

YAÞAM HASTANESÝ 14 MART TIP BAYRAMI’NI GÖRKEMLÝ BÝR ETKÝNLÝKLE KUTLADI

Pandemi nedeniyle 2 senedir 14 Mart Týp Bayramý’ný kutlayamayan Yaþam Hastanesi, bu sene tüm çalýþanlarý ile birlikte Yaþam Ailesi olarak görkemli bir etkinlik gerçekleþtirdi.
 
 
Müzik ve keman dinletisinin olduðu gecede yemek programýnýn ardýndan Yaþam Hastanesi çalýþanlarý karaoke yarýþmasý ile eðlendi. Tüm gece boyunca Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Mehmet Dinç ve Hastane Genel Müdürü Burhan Dinç, masalarý tek tek dolaþarak misafirleri ile ilgilendi.
 
Çekiliþle üç çalýþana hediyenin verildiði gecenin sonunda tüm Yaþam Ailesi birlikte pasta kestiler ve fotoðraf çektirdiler.
 
Gecede konuþan Yaþam Hastanesi Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Mehmet Dinç, tüm çalýþanlarýn aslýnda bir Yaþam Ailesi ferdi olduðunu belirterek tüm çalýþanlarýn 14 Mart Týp Bayramý’ný kutladý.
 
Yaþam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç: “Deðerli Yaþam Ailesi hepinizin bildiði gibi zor bir süreçten geçtik, mevcut durumun oluþturduðu ekonomik ve psikolojik baský motivasyonumuzu düþürmemiþ olup bu zorlu süreçte yaklaþýk yüzde 70 oranýnda ek kapasite artýrýmý ve ek istihdam saðlayarak halkýmýzý daha kaliteli ve modern bir saðlýk hizmeti ile buluþturduk. Tabi ki Yaþam Hastanesi’nin siz deðerli fertlerinin gayreti olmadan bu gerçekleþtirilemezdi. Emekleriniz, çabalarýnýz ve katkýlarýnýz için hepinize teþekkür ediyorum” dedi.
 
 
Son konuþmayý yapan Yaþam Hastanesi Baþhekimi Dr. Cevdet Demirbað ise özellikle pandemi döneminde deðeri tekrar anlaþýlan saðlýk çalýþanlarýnýn özverili çalýþmalarýndan bahsederek “Saðlýk sektörü olarak üzerimize tarihi bir yük yüklendi. Sizler neredeyse hiç dinlenmeden çalýþtýnýz. Ailelerinizi uzun süre görmeyip hastalarýn yardýmýna koþtunuz. Saatlerce maskelerinizi ve gözlüklerinizi çýkarmadan yoðun bakýma yatan hastalarý büyük bir özveri gösterip iyileþtirmeye çalýþtýnýz. Bu dönemde koronavirüse yakalanýp hayatlarýný kaybeden saðlýk çalýþanlarý dahi oldu. Tabi tüm bunlarýn yaný sýra hayat durma noktasýna gelmiþken yine iþimiz gereði hastanemizde birçok baþarýya da imza attýk. Kutsal bir mesleðin üyesi olduðum için gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Tekrar tüm saðlýk çalýþanlarýnýn 14 Mart Týp Bayramý'ný kutlarým” ifadelerini kullandý.
 

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler