YAŞAM’DA BAŞARILI GÖZ OPERASYONU

YAŞAM’DA BAŞARILI GÖZ OPERASYONU

Uzun zamandır görme kaybı yaşayan 86 yaşındaki kadın hasta Yaşam Hastanesinde gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.
 
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Özel Batman Yaşam Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Çelik “86 yaşında kadın hastamız uzun zamandır her iki gözde görememe, ağrı, kızarıklık şikayetleri üzerine polikliniğimize başvurdu. Yapılan muayenede sağ göz görme el hareketi düzeyinde, sol göz görme ışık hissi düzeyindeydi. Her iki gözünde ileri derecede katarakt vardı.
 
Ayrıca göz içi iltihabına bağlı olarak her iki gözde etkilenme mevcuttu. Sol gözde gözbebeği katarakta yapışık durumdaydı. Göz bebeği bu nedenle çok iyi büyüyemiyordu. Hastaya başarılı bir katarakt operasyonu uyguladık. Ameliyatı çok zor olmasına rağmen gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirerek, Lazer ile kataraktını temizledik. Hastamıza sağlıklı bir ömür diliyorum. Hastaların göz muayenelerini aksatmamalarını ve kataraktı bu kadar bekletmeden vaktinde ameliyat olmalarını belirtmekte fayda görüyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler