YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN HEDEF VE VAATLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yeniden Refah Partisi Batman il başkanlığı Hasankeyf Otelde düzenlemiş oldukları kahvaltılı basın toplantısında Batman ile ilgili hedeflerini açıkladı.
 
Düzenlenen basın toplantısıyla yerel ve ulusal basınla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi ve Batman milletvekili adayları Batman ile ilgili hedef ve vaatlerini paylaştı.
 
Verilen kahvaltının ardından selamlama konuşması yapan Yeniden refah partisi il başkanı Şefik Aydın, “Batman milletvekili adaylarımızı tanıtma programımıza hoş geldiniz. Bu seçimden temennimiz adil bir seçim olsun. Her partiden Batman’ı temsil edecek birer vekil olsun. Batman’ın sorun ve sıkıntıları sona ersin.” ifadelerini kullandı.
 
Yeniden Refah Partisi Batman milletvekili adaylarının sırasıyla, birinci sıra Ziyaülhak Yamaç, Ahmet Seyitoğlu, Fethullah Taş, İbrahim Halil Yalçın ve Şakir Sönmezsoy oldu.
 
 
Yeniden Refah Partisi Batman milletvekili birinci sıra adayı Ziyaülhak Yamaç basına verdiği açıklamada, “Yerli ve milli kanunların çalışmalarını yapacağız. İstihdam kapılarını açarak işsizlik sorununu çözeceğiz. Denk bütçe ile ekonomimize çözüm getireceğiz. Yöneticilere değil halka refah sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
 
Cumhur İttifakı ile kurdukları ittifakın temelinde 30 maddelik bir anlaşmanın olduğunu vurgulayan Yamaç, “Bizler Millet İttifakına da Cumhur ittifakına da 30 maddelik şartımızı sunduk. Şartlarımızı Cumhur ittifakı kabul etti. Bizlerde İttifakın içerisinde Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Yeniden Refah Partisi milletvekillerine.” diye konuştu.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler