YENİDEN REFAH YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

YENİDEN REFAH YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ve yönetimİ, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Yamaç: “Milli Görüş hareketinin temsilcileri olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, iletişim ve diyalog yoluyla farklı fikir-çözümleri birlikte geliştireceğiz” dedi.
 
 
Yeniden refah Partis yönetimi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
"Değerli yeniden refah partisi kurucu yönetimi ve saygıdeğer basın mensupları bizi ulvi amaçlar uğruna bir araya getiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun 27/08/2020 tarihi itibari ile yeniden refah partisi olarak Batman il ve ilçe teşkilatlarımızın kuruluşunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız.   
 
Kaynaşma ve değerlendirme toplantımızın Batmanımıza, ülkemizin hizmet, idare ve siyasetine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.
Yeniden refah partisi Batman il teşkilatı olarak Batman milletinin problemlerinin tespiti ve çözümü için mücadele edeceğimizi kurumlarımıza ve idarecilerimize maddi ve manevi problemlerin çözümüne katkı sağlayarak çözüm odaklı mekanizmalarının verimli bir şekilde işlemesi için siyasete yeni ve farklı bir soluk getireceğiz.
Milli görüş hareketinin temsilcisi olarak Hiç kimseyi ötekileştirmeden iletişim ve diyalog yoluyla farklı fikir ve çözümleri birlikte geliştirmek için çaba sarf edeceğimizi beyan ediyoruz.
Yeniden refah partisi Batman il teşkilatı olarak karşılıklı saygı ve sevgi ekseninde Batman'daki  tüm siyasi parti teşkilatları sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler gerçekleştireceğiz.
Bize her şey Batmanı hatırlatıyor düsturuyla yeni bir bakış açısını inşaa etmek için Rahmani bir ihlas ve heyecan taşıyoruz.
  Öncelikle Batmanın ve Batmanlıların sanatta, fikirde, eğitimde, bilim ve teknolojide ki gelişimi ile ilgili çalışmaları çok yetersiz buluyoruz geri kalmış ve sorunlarını çözememiş, işsizlik ve sosyal problemlerin olduğu bir kent görüntüsünü ortadan kaldırmak için biz geliyoruz.
 
Önyargısız bir dil ve düşünce ile Batman'ın ve Batmanlıların faydasını maksimize etmek için milletimizle birlikte hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Siyaseti sadece iktidara gelmek için basit bir seçmen ve seçilen ilişkisi olarak değerlendirmiyoruz.
 İktidara gelmenin bir siyaset ilmi olduğu gibi iktidarda kalmanın da farklı bir siyaset ilmi olduğunu değerlendiriyoruz tüm kurumları senkronize bir biçimde verimli bir şekilde çalıştırabilmek de farklı bir siyaset çeşididir.
 
Yerelde Tüm Siyasi parti, kurumlar ve STK’ları ötekileştirmeden, ideolojik saplantılarla zaman kaybetmeden Batman'ın sorunlarını görüşüp birlikte çözüm geliştirmek Yeniden refah partisinin siyaset Anlayışıdır.
 
Tüm siyasi parti, kurum veya hareketlerle iletişim ve diyalog kurup geliştirerek ortak bir zeminde buluşmak siyasi ve sosyal hedefimizdir. Batman ve Batmanlıların maddi ve manevi problemlerine çözüm üretip geliştirmek en hayırlı ve en isabetli siyasettir.
Bu sebeple partileri bir futbol taraftarı gibi taassupçu bir zihniyetle savunmuyoruz. Siyaseti kişisel ve grupsal  bir rant ve zenginleşme aracı olarak görmüyoruz. Siyaset insanlık için bir problem çözme, idare, koordinasyon, hizmet ve proje üretme sanatıdır.
 
Batmanımızın maddi ve manevi gelişimi için kimden gelirse gelsin tüm fırsatları değerlendirip Destek vererek takipçisi olacağız. Tekrardan yeniden refah partisi Batman il teşkilatının kuruluşunun Batmanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.
  Rabbim yar ve yardımcımız olsun." (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler