KESK HEYETİ BATMAN’A GELİYOR

KESK HEYETİ BATMAN’A GELİYOR

9 Ağutos’ta Van’dan başlayacak olan KESK Yürüyüş Kol’u 10 Ağustos Salı günü Batman’da olacak. 
2022-2023 TİS (Toplu İş Sözleşmeleri) taleplerini kamuoyuyla paylaşacak. 
 
Gazetemizi ziyaret eden, Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Nureddin Şimşek ile Batman BES Temsilcisi Muhammed Zekeriya Özdil Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yüksel ÇİFTÇİ'ye yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler. “3.5 Milyon kamu emekçisi, 2 milyonu aşan kamu emeklisi, aileleri ile birlikte 25 milyon insanı doğrudan etkileyen toplu iş sözleşmesiyle ilgili, KESK’in insanca bir yaşam, demokratik, grevli bir sözleşme teklifi vardır. Bunların yanı sıra, insanca yaşamaya yetecek bir ücret, halktan yana bir kamu hizmeti, temel gelir güvencesi, güvenceli istihdam, güvenli gelecek, demokratik ve adil bir çalışma yaşamı, gerçek bir toplu pazarlık bu ilkelerden oluşan taleplerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.” 
 
 
Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Nureddin Şimşek, Heyetin 10 Ağustos Salı günü, Grand Hasankeyf Otel’de Saat:10:00’da Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geleceğini, ardından görüşmelere başlanacağını ifade etti.
 
 Şimşek “Ayrıca  MYK üyelerinden KESK Kadın Sekreteri : Döne Gevher KOYUN   bu talepleri kamuoyu ile paylaşmak için Salı günü saat 13:30’da RADYO YÜKSEL’de yayınlanan “Gündem Özel” programına konuk olacak”  dedi.
 
Batman’da Yürüyüş Koluna katılacak MYK Üyeleri : Döne Gevher Koyun (KESK), Ramazan Gürbüz (EÜİTİM-SEN), Selma Atabey ((SES), Yılmaz Yıldırımcı (TÜM BEL-SEN), Ahmet Keleş (ORMAN TARIM- SEN), Nazım Sarsılmaz (BTS). (Faruk ÇİFTÇİ)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler