23 NİSAN COŞKUSU!

23 NİSAN COŞKUSU!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Batman’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
 
 
Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı´na İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Hulusi Şahin,  Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları İbrahim Güneş ve Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kamu Kurum Müdürleri Siyasi Partilerin İl Başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı; öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunları ve dans gösterileri ile devam etti.
Renkli görüntülere sahne olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrencilerin sunduğu gösteriler beğeniyle izlendi.
 
Kutlama programı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
 
 
 
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler