Batman'da çıkan yangın iş yerini küle çevirdi

Batman'da bir tuhafiye dükkânında çıkan yangında yaklaşık 100 bin TL'lik malzeme küle döndü.

Batman merkez Seyitler Mahallesi'nde bulunan bir tuhafiye dükkânında çıkan yangında yaklaşık 100 bin TL'lik malzeme küle döndü.

Edinilen bilgilere göre, 3055 Sokak'ta bulunan bir tuhafiye dükkânında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekiler durumu iş yeri sahibine bildirirken, yangını söndürme çalışmaları başlatıldı.

Haber verdikleri itfaiye ekibinin olay yerine geç geldiğini belirten iş yeri sahibi Metin Kavak, yangını kendi imkânlarıyla söndürdüklerini söyledi.

İş yerindeki hemen hemen bütün malzemelerin zarar görmesinin acısını yaşayan Kavak, yeni evlendiğini ve burayı zorluklarla açtığını anlattı.

Kavak, "Dün gece saat 03.30'da yangın başladı. Biz de 04.00'te yangının olduğunu fark ettik. Kapıları açtığımızda her yer yanıyor ve dumanlar yükseliyordu. Az kala zehirlenecektik. Kepenkleri kaldırdığımızda yangın tüm dükkânı sardı. İtfaiyeyi aradık, itfaiye çabuk gelmedi. Sonra biz müdahale ettik. Su yoktu, kovalarla su taşıyarak yangını söndürdük. Yangını söndürdükten sonra itfaiye yeni geldi. İtfaiye ekipleri yangın kalıp kalmadığını kontrol ettikten sonra gittiler. Malzemelerimin hepsi yeniydi. Dükkân kaplamasını yapıp, yeni malzemeleri 2 gün önce yerleştirmiştim. Malzemelerim 100 bin TL'ye yakındı. Yeni yerleştirdiğim tüm malzemelerim yandı. Yetkililerden tek isteğim mağduriyetimin giderilmesidir." dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler