Batman’da bir şahsı kaçıran 4 kişi yakalandı

​Batman’da silah zoruyla bir şahsı kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Batman merkezde dün yaşanan olayda silah zoruyla bir şahsı kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınırken, kaçırılan şahsın ise kurtarıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarının alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince şahsın kiralık bir araçla kaçırıldığı tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, olay yerinde yapılan incelemelerde bir adet boş kovan ile şahsın kaçırılırken ayağından çıkan bir adet siyah renkli spor ayakkabı bulunduğu ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Yapılan araştırmalarda kaçırılan şahsın rehin tutulduğu kiralık ev tespit edilmiş ve evden 'Beni Kurtarın' sesinin de duyulması üzerine eve yapılan operasyonda kaçırılan şahıs ile şahsı silah zoruyla kaçırdıkları tespit edilen S.Ç., Y.T. ve yaşı küçük bir şahıs ile evin önünde gözcülük yapan S.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Evde yapılan aramada buzdolabı içerisine zulalanmış vaziyette bir adet tabanca ve bir adet kurusıkı, gözcülük yapan S.K. isimli şahsın üst aramasında ise bir adet tabanca, 2 adet şarjör ile 27 adet fişek ele geçirildiği belirtilen açıklamada, yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs adli mercilere sevk edildiği kaydedildi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler