BATMAN’LI YÖNETMEN AYDIN GÖNÜL BİR HAFTADIR KAYIP

Batman ve Türkiye’nin tanınan yönetmenlerinden Aydın Gönül'den bir haftadır haber alınamıyor.

Batman ve Türkiye’nin tanınan yönetmenlerinden Aydın Gönül, sinema filmi çekimi için gittiği Van’ın Çaldıran ilçesinde kendisinden bir haftadan bu yana haber alınamıyor. 
23 Haziran 2020 tarihinde yeni sinema filminin çekimleri için gittiği Van’ın Çaldıran ilçesinde, ailesi önce telefonuna ulaşamadı. Çekimlerde olabileceği düşüncesiyle ertesi gün tekrar arayıp kendisine ulaşamayan ailesi durumu emniyet birimlerine bildirdi. Jandarma’nın yaptığı arama çalışmaları sonucunda Batman’lı yönetmen Aydın Gönül’e ait olduğu belirlenen aracı terkedilmiş ve aracın etrafında ayakkabılarını buldu. 
 
“AİLESİ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR”
 
Hayatından endişe etmeye başladıklarını belirten Aydın Gönül’ün kardeşi Seğdat Gönül, çalmadık kapı v gitmedik yer bırakmadıklarını söyledi. Kardeş Gönül yaptığı açıklamada; “Abim ilahi sanatçısı ve yönetmendi. İşi gereği sürekli çekimleri için farklı şehir ve ilçelere giderdi. Son olarak yeni sinema filmi için gittiği Çaldıran ilçesinde kendisinden bir daha haber alamadık. Hayatından endişe etmeye başladık. Yerine bilen gören veya duyan Allah rızası için 155 polis imdat veya 156 jandarmaya haber versin. Veya bizlere 0543 870 23 84 nolu telefondan bizlere ulaşabilir.” diye konuştu.

1 Yorum

Musto

Musto

08 Temmuz 2020
Hala bulunamadımı

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler