CUMA DİŞİKIRIK, ‘AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM’

CUMA DİŞİKIRIK, ‘AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM’

“KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM”
 
2002 yılından beri siyasete karşı ilgisinin tek amacının Batman’a ve ülkeye daha faydalı işler yapmak olduğunu ifade eden Uzman Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık “Herkesin bir dünya görüşü ve siyasi yönelimi vardır. Kişilerin siyasi tercihleri yadırganmaması gerektiğine inandım ve buna göre davranış sergiledim.
 
Ancak o günden bugüne kadar siyasetteki tüm çaba ve girişimlerim parti genel merkezini aşmaya yetmedi” dedi. Aktif siyaseti bıraktığını belirten Dişikırık, ''Demek ki bu konuda en hayırlısı buymuş. Daha fazla kamuoyunu meşgul etmenin yersiz olduğuna düşünerek; ailem, akrabalarım ve dostlarımla yaptığım değerlendirme sonucunda aktif siyaseti bırakma kararı aldım. Kimseye kırgın ve kızgın değilim. Oyumuza gelince; o duruştur asıl meselemizdir, oyumuzun yönü tartışmasız belli değişmez.
 
Batman'ımıza ve halkımıza faydalı olmak için sadece ‘Siyaset’in bir araç olmadığını kabullenerek bugüne kadar olduğu gibi eğitim sektöründe faaliyetlerimizi devam ettirip, bununla birlikte mensubu olduğumuz STK’larla bu alanda sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğim'' diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler