GENÇLİK’TEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ

GENÇLİK’TEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ

 
        Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, “2019-2023 Davranışsal Bağımlılıklar ile Mücadele Ulusal Streteji Belgesi ve Eylem Planı “ kapsamında, Kurumun tüm personellerine yönelik, Bağımlılıklarla Mücadele Eğitimi düzenliyor.
 
Üç oturum şeklinde düzenlenecek olan eğitimin birincisi Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün toplantı salonunda, Kurumun, Müdür, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Tesis Amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Batman Yeşilay Danışmanlık Merkez’inden (YEDAM),Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyye Aksoy ve Uzman Klinik Psikolog Ümit Aktağ’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer 1 saat 20 dakika sürdü.  
 
“BÜTÜN PERSONELERİMİZ EĞİTİM GÖRECEK” 
 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm personellerin eğitimden geçeceğini belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Yukarıda belirtilen eylem planı doğrultusunda düzenlenen seminerler, alanında uzman eğitimcilerin sunumu ile verimli geçiyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan bağımlılıklar konusunda personellerimizin farkındalık düzeylerini arttırmak, onların gerek çocuklarına karşı gerekse de tesislerimizden yararlanan diğer ailelerin çocuklarına karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda onları aydınlatmak için düzenlenen bu seminerleri çok önemsiyor ve katılımı zorunlu tutuyoruz. Eğitimlerin interaktif geçmesi personelin üzerindeki etkisini arttırıyor. Bu etkinin oluşmasında, sunumu gerçekleştiren eğitimcilerimizin alanında uzman olması büyük önem taşıyor. Bu düşünce ile seminerlerin verimli geçmesinde emeği olan Uzman Klinik Psikolog Ümit Aktağ, Sosyal Hizmetler Uzmanı Sümeyye Aksoy ve Kurumumuzun personellerine teşekkür ederim.” diye konuştu. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler