‘Hata yaparsak gözümüzün yaşına bakmayın’

‘Hata yaparsak gözümüzün yaşına bakmayın’

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da bulunan yerel gazete, radyo ve TV yöneticileriyle bir araya gelerek yerel medyanın sorunlarını görüştü.
 
Batman Belediyesi olarak yerel basının sorunları ve yerel yönetimden beklentilerini almak istediklerini belirten Belediye Eş Başkanları, basın mensuplarının istek, öneri ve beklentilerini dinleyerek not aldılar.
 
Ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da basının zorluklarla mücadele ettiğini belirten Eş Başkanlar, halkın kulağı ve dili olan basının bu zorlukları aşması için yerel yönetim olarak imkânlar ölçüsünde katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. 
 
Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın yanısıra, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Astan ve Nevzat Nemcik, Basın Müdürü Nihat Ekinci ve kentteki yerel basın temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda, kentte görev yapan yerel basının gelirlerinin artırılması için görüş ve öneriler alındı. Toplantıda konuşan Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Batman basınının bölgedeki en güçlü basın olduğunu belirterek, ekonomik yönden büyük sıkıntılar yaşayan basına destek vermek istediklerini ifade etti.  Yerel basının kurumlar arasında tarafsız ve herkese eşit mesafede olmasını isteyen Eş Başkan Demir, “Hata yaparsak affetmeyin. Hata yaparsak gözümüzün yaşına bakmayın. Ama bunu yaparken objektif olun. Eşitlik ve adaletten ayrılmayarak halkımızın tamamına hizmet vermeye devam edeceğiz. Şeffaf davranarak yaptığımızı her işin hesabını halkımıza vereceğiz.
 
Hatalarımız veya eksikliklerimiz olursa bizi eleştirmekten ve uyarmaktan çekinmeyin. Beş yıl sonrasında bu görevden ayrıldığımızda halkımızın bizden memnun kalmasını istiyoruz. Bu azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler