Kahraman Kardeşler Batmanlıları Mest Etti

Kahraman Kardeşler Batmanlıları Mest Etti

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyala İşleri Müdürlüğü  tarafından organize edilen ve Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konserde, Metin ve Kemal kardeşler sevenleriyle buluştu.

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde sevenleriyle bir araya gelen Metin, Kemal Kahraman kardeşler, seslendirdikleri parçalarla salonu dolduran izleyicilere doyumsuz bir gece yaşattı. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konseri izleyenler arasında Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Mehmet Salih Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Kürt müziğinin önemli isimlerinden olan Kahraman kardeşler Kürtçe, Türkçe, Zazaca  birçok parça seslendirerek Batmanlı hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Konsere katılan yüzlerce kişi sanatçılara eşlik ederek türküler eşliğinde halay çekti.

Konser sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın; “Bize bu güzel geceyi yaşattığı için Metin Kemal Kahraman ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizler halkımızdan aldığımız destekle düzenleyeceğimiz programlarda  gerek kendi dilimizle gerekse farklı dil ve kültürdeki kültürel ve sanatsal etkinliklerle etkinliklerimize devam edeceğiz. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca tiyatro, açık hava sineması gibi etkinliklerimize devam edeceğiz. Bizler Batman Belediyesi ve Batman halkı olarak sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

 

Gecenin sonunda başkan yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya sanatçılara plaket vererek Batmanlılar adına teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler