KANADA’DAN GELİP SAÇ EKTİ

KANADA’DAN GELİP SAÇ EKTİ

Özel Batman Yaşam Hastanesi Saç Ekim Birimi Esterise, hizmet ağını günden güne büyütüyor.

Saç ekim işlemi için dünyanın farklı ülkelerinden tercih edilen Esterise'ın tercih adresi Kanada oldu. Kanada'da yaşayan Rangeen Sulaıman, saç ekimi için Özel Batman Yaşam Hastanesi Saç Ekim Birimi Esterise'ı tercih etti.

Sulaıman "Saç ekimi için Batman'ın tercih edildiğini duymuştum. Norveç’te yaşayan ve bu merkezde saç ekimi işlemini gerçekleştiren kuzenimin tavsiyesi üzerine ve yapmış olduğum uzun araştırmalar sonucunda Özel Batman Yaşam Hastanesi Saç Ekim Birimi Esterise'ta saç ekim işlemi yapmaya karar verdim. Bu merkezi tercih etmemin altında yatan en önemli faktörler; merkezde işlemin hastanede iki uzman doktor tarafından steril ortamda yapılması, enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklara karşı maksimum düzeyde önlemlerin alınması, olası komplikasyonlara karşı hazır bir ekibin bulunması,  anlık sağlık ölçümlerin yapılarak işlem öncesi sağlık taramalarının yapılması, konaklama ve ulaşım hizmetleri olmasıdır.

Bu hizmetler bana fazlasıyla güven verdi. Haliyle merkezi tercih etmemde büyük rol oynadı. Vip düzeyde kaliteli hizmet veren merkezde hayal ettiğim saç görünümüne kavuşacağım için mutluyum. Saç ekimini düşünen kişilere Esterise Saç Ekim Ünitesi’ni tavsiye ediyorum" diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler