KISMET ÇELİK, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Batman’da İYİ Parti kurucu il Başkanlığını yaptıktan sonra, Milletvekili aday adayı olan genç iş adamı Kısmet Çelik, Ankara’da resmi başvurusunu yapmak, bir dizi temas ve girişimlerde bulunmak için adeta çıkarma yaptı.

Batman’da yaptığı çalışmalar ve Genel Başkanları Meral Akşener’in binlerce kişiye konuşmasının ardından gözler Batman teşkilatına çevrilmişti. Batman’dan en az bir vekil çıkaracaklarını belirten İYİ Parti A. Adayı Kısmet Çelik, çalışmaların hızlandığını ve bölgede güçlü bir ekip kurduklarını söyledi. Çelik; “Partimizin bize vereceği her türlü görevi kabul etmeye hazırız. Bizler partimizin bir neferiyiz. Büyüklerimizin talimatları ve uyun gördükleri projelerle yereldeki seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgemizde bize karşı büyük bir ilginin olması, daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. İlimizde partimize köklü aile ve aşiretlerimizin katılımlarını da kısa zamanda kamuoyuyla duyuracağız.” diye konuştu.

“İTTİFAK İYİ OLACAK’

Son olarak partilerinin CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Partiyle ittifak kurduğunu belirten Başkan Çelik; “Türkiye bu ittifakın ardından daha iyi olacak. Türkiye’nin ve bölgemizin içinden çıkılmaz bazı sıkıntılardan kurtulması lazım. Yapılan ittifakla barış ve kardeşlik için yeni bir adım atıldı. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın, ilimizle yakından ilgileniyor. 04 - 09 Mayıs 2018 tarihleri arasında saat 08.00 ile 22.00 arası seçim kurulu açık olup nüfus cüzdanı ile başvurulup Meral Akşener adaylığı için imzalar atılacak. Alındı belgeleri il yönetimi tarafından belgeler toplanacaktır. Batman’dan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e Cumhurbaşkanlığı için gerekli çalışmalar hummalı bir şekilde başladı. “diye konuştu.

“GENÇLER İÇİN, GELECEK İÇİN ADAY OLDUM”

İYİ Parti Genel Merkezinde resmi Milletvekili A. Adaylığını yapan Kısmet Çelik; “Türkiye’de kardeşlik hukukunun, kardeşlik sofrasının kurulması için ve Güneydoğu’daki vatandaşlarımızın devlete bağlı birer birey olarak yetişebilmesi için, gençlere iş alanlarının sağlanabilmesi, terör olaylarına son verilmesi için, Türkiye’mizin birliği, dirliği ve bekası için şehrimin sanayi, yatırım, teknoloji, tarım, hayvancılık, sağlık, eğitim ve tüm alanlarda öncü illerden olması için Milletvekili adayı oldum.” Diye konuştu.

İYİ PARTİDE BAŞKAN ŞEYHMUS URAS

İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için kurucu il başkanlığından istifa eden Kısmet Çelik’in yerine, Şeyhmus Uras’ın ataması yapıldı. Ankara’da Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın elinden mazbatasını alan il Başkanı Uras, çalışmalarına yoğun bir şekilde başladığını söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler