MÜSİAD’TAN ANLAMLI İFTAR

MÜSİAD’TAN ANLAMLI İFTAR

Müstakil sanayici ve iş adamlar derneği (MÜSİAD) Batman şubesi kimsesiz çocukları ve yardıma muhtaç ailelerin katılımıyla iftar etkinliği düzenledi.
 
Salgın ve pandemi dolaysıyla Geleneksel iftar etkinliği iki yıldır gerçekleştirilemedi. İki yılın ardından düzenlenen İftar programına Batman valisi Hulusi Şahin, Beşiri Kaymakamı, İl Emniyet Müdürü AK Parti il başkanı, Kurum müdürleri, kimsesiz çocuklar, yardıma muhtaç aliler ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti.
 
İftar programında konuşan başkan İraz “MÜSİAD Gerek Batmanımızda Gerekse de Büyük Türkiye de kalkınma hedeflerini ortaya koyan önemli işlere imza atmaktadır. Bir yanda ekonomiye artı değer katarken, bir yandan da yeni nesillere rol ve model olmaya çalışıyoruz. Sevindirici olan sadece iş dünyasında değil, ülkemizi ilgilendiren sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koymaktayız. Her zaman Milletle yan yana durmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Üstad Necip Fazılın dediği gibi ‘Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir’ düsturu ve ruhu ile yaşamayı arzuluyoruz. Bu mübarek günlerde paylaşmanın lezzetini duyanlara ne mutlu… Sosyal dengenin refah ve bolluk zamanında paylaşarak, darlık zamanında dayanışarak sağlanacağı hepimizin malumudur. Ülkemiz ve bölgemiz insanı bu anlamda son derece duyarlı ve cömerttir. Bencilliğin çirkinliğine karşı paylaşmanın asaletini tercih edenlere selam olsun!
 
Gerek ülkemizde gerekse dünyada ilgi ve çözüm bekleyen nice sorun var. Ülkemizin sorunlarını çözmek için buluşma noktamız milli politikalar, küresel sorunlar içinse insani yaklaşımlardır. Uluslararası siyasetin nasıl bir bencillik üzerine kurulduğunu hepimiz görüyoruz. Çalışıp çabalayarak, alın teri ile kendi bütünlüğünü koruma çabasındaki ülkeleri ve dünyanın mazlumlarını nasıl bertaraf etmeye çalıştıklarını an-be-an seyrediyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler