ÞEHÝT AÝLELERÝNDEN TÜRKMENOÐLU’NA TEÞEKKÜR

ÞEHÝT AÝLELERÝNDEN TÜRKMENOÐLU’NA TEÞEKKÜR

Her fýrsatta þehit yakýnlarý ve gazilere karþý iyilikleriyle tanýnan Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Ayþe Türkmenoðlu, Batmanlý þehit yakýnlarýný unutmadý.

Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Ayþe Türkmenoðlu, Bayram dolayýsýyla Batman Þehit ve Gazi Aileleri Derneði (BAÞGAD) Baþkaný Þeyhmus Özcan'ý telefonla arayarak Dernek Binasýnda Bayramlaþmaya gelen Þehit yakýnlarý ve Gazilerle kýsa bir sohbet ederek, hal ve hatýralarýný sorarak bayramlarýný tebrik etti. Türkmenoðlu, Ramazan bayramý dolayýsýyla dernek binasýnda bayramlaþmada bulunan Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ýl Müdürü Sayýn Alaettin Ökten, Türkiye Gaziler ve Þehit Aileleri Vakfý Batman Þube Baþkaný Sayýn Gazi Taha Etiz, Türk Eðitim-Sen Batman Ýl Baþkaný ve ayný zamanda Türkiye Kamu-Sen Batman Ýl Baþkaný Sayýn Aykan Saðýrkaya'nýn da bayramlarýný tebrik etti. Türkmenoðlu, yaptýðý konuþmada, Þehitlik ve Gazilik makamýnýn ne kadar önemli olduðunun bilincinde olduklarýný belirtti. Her bayram olduðu gibi bu bayramý da birlikte kutlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný ifade eden Türkmenoðlu, "Þehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize saðlýk ve sýhhat diliyoruz.

Bizler için her zaman çok kýymetli olduðunuzu ve Sizlerin bizim için, bu ülke ve millet  için yeriniz farklý olduðunuzu bilmenizi isteriz . Bizler her zaman sizlerin yanýndayýz. Bunu bilmenizi istiyorum" ifadelerini kullandý.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler